Arreu del món

Coneix mes sobre les produccions que m'han portat a tot arreu.

Catalunya

 

JosepMunoz produeix els seus primers continguts a l’Area Metropolitana de Barcelona. JosepMunoz desenvolupa l’imatge corporativa i videos per un grup editorial (Grup la Veu) i no te problemes en aconseguir el millor fragment d’imatge tot i anant amb vestit formal.

 

 

 Fes click aquí per a anar a seleccionar altres països.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Makedonija (Macedonia)

 

El païs Balcànic, Lloc de naixement de la cultura d’Alexandre el gran va ser el primer lloc on van arribar les produccions internacionals de JosepMunoz (Abans conegudes per JMunoz Productions o JMunoz.eu). Va treballar amb L’European Youth Parliament NGO i despres amb Makedonian Youth Pharmacists realitzant dos audiovisuals, un a Struga i l’altre a Pellister, el Segon va ser emés a la televisó de país durant la promoció del esdeveniment.

 

 

 

Continua baixant la pàgina o fes click aqui per veure un altre país

 

 

 

 

 

 

Azərbaycan (Azerbaidjan)

 

A la fi del mapa de l’Europa física resideix “La terra del foc”, Aquesta joia al Mar Caspi va sorprendre al món recentment amb la celebració dels Jocs Europeus a la ciutat de Baku, la capital. I ara es coneguda com el París del Caucas.

Un país on la cultura antiga i tradicional es troba en front del mon modern per soprendre a tothom qui i va a veure-ho i en gaudeix. Una altre fet sorprenent es la seva gent, gent que estima la seva cultura i tradicions i que les vol compartir amb tothom. La producció realitzada a al pais situat al Mar Caspi no hagues sigut possible sense la cooperacio d’AGAT-AYTE NGO i es va realitzar dins del marc del EuroIntegration Youth Forum realitzat a la capital, Baku.

La producció va ser presentada a la trobada anual de l’Azerbaijan Youth Foundation i va ser visionada per membres del Govern d’Azerbaidjan, Diplomatics Europeus, premsa i d’altres assistents a l’acte.

 Tantmateix, Vaig ser convidat a anar la cadena de televisio nacional AzTV on vaig ser entrevistat degut a l’EuroIntegration Youth Forum amb altres participants de l’esdeveniment.

 

 

Segueix baixant la pagina or fes click aqui per a seleccionar un altre pais.

Madrid

 

Madrid, capital d’Espanya, te una regio que comparteix el seu nom, dins de la mateixa hi ha la ciutat de Las Rozas coneguda pels seus recintes d’Outlets i els Terrenys de la ciutat esportiva dels equips de la Seleccio espanyola de futbol.

Tambe hi resideix la seu d’una de les entitats mes grans a Espanya que actuen sota el programa Erasmus+ Youth Funding (Anteriorment conegut com Juventud en Accion), Adefis Juventud Internacional.

Aquest clip va ser produït per JosepMunoz i encara es fa servir com a carta de presentacio d’Adefis Juventud internacional a qualsevol pais on els participants per part d’Aquesta entitat representen Espanya dintre de les accions del programa Erasmus + i tambe per presentar-se com a candidats a Partner amb altres entitads d’Europa, A part de fer un recull de les activitats que Adefis de forma local i internacional.

Altres produccions fetes per l’entitat Adefis Juventud Internacional van ser realitzades durant el projecte “Young, you have your rights!” financat pel fons Erasmus+ i Organitzat a Las Rozas.

Aquells clips han sigut enviats a la Comissio Europea com estableixen les normes del financament Erasmus + i tambe van ser enviats a mitjans digitals.

 

 Continua navegant per la pagino or fes click aqui per a triar un altre pais.

Hrvatska (Croacia)

 

Un dels darrers paisos a afegir-s’hi a la famiília de la Unió Euopea que no ens decepciona.

El lloc de naixement de la Kravat, precursora de la corbata. País conegut per la serie de televisió basada en els llibre de Joc de trons pero per a mi, Croacia sempre sera recordada per les paraules d’en Alfred Hitchcock sobre la posta de sol de Zadar.

A Zadar, Vaig grabar, editar i publicar una serie de vídeos documentant el seminari  “Social Ventures, the new age of business” mentre vaig ser representant i participant del Regne Unit.

Aquest vídeos van ser produïts sense ordinadors, tant sols amb un smartphone android i publicats fent servir el mateix dispositiu. Els vídeos van ser produïts i editats el mateix dia. La técnica feta servir va ser enseynada a altres participants durant els tallers que es van oferir entre participants durant el projecte.

 

 

  Segueix navegant or fes click aqui per seleccionar un altre país.

 

 

 

England
(Anglaterra, Regne Unit)

Quan vaig arribar i establir-me en aquest indret del mon, el meu objectiu ha sigut crear nous projectes audiovisuals i desembolupar de nous. El resultat ha ver que projectes en els que habia dedicat temps i molta passió en el passat van tenir que ser desactivats per a perseguir nous somnis.

Al Març del 2016, Vaig començar a Youtube JosepMunoz, un canal de Youtube on si tot surt bé, faig clips en el que explico que faig, que vull fer, que podeu fer, en definitiva on Vlog on podeu trobar contingut que a vegades está millor produït o a vegades es més random per mantenir les coses fresques. Si voleu saber més aneu a http://youtube.com/c/JosepMunoz89

 Seguiu navegant or feu click aquintper triar un altre país

Alba (Escocia | Anglaterra)

Escocia sempre ha sigut una terra fascinant.

Fins al moment he produit uns pocs vídeos al Vlog on exploro aquesta meravellosa terra, a la recerca d’informació. La primera nória que fa d’enclusa, el castell d’Edimburg i altres llocs d’aquest mágic país on la mágia resideix a la seva capital.

 

Per coneixer més del vlog aneu a http://youtube.com/c/JosepMunoz89 y enrecorda’t de subscriure’t donar-li al m’agrada o deixar un comentari.

 

 

 

 

 

 

 Continua navegant o fes click aqui per a triar un altre país.